OnePlus 6 на «живих» фото з усіх боків отримав шокуючу особливість

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З моменту анонсу OnePlus 5T , оснащеного екраном без бічних рамок, пройшло вже майже п’ять місяців, а значить вже зовсім скоро публіці повинні представити нову модель, якою стане OnePlus 6. Сьогодні, лічені хвилини назад, в мережу потрапили «живі» фотографії майбутньої новинки, які точно є справжніми.

На жаль, але новинка, найімовірніше, розчарує фанатів, оскільки вони навряд чи чекають такий смартфон. На радість всіх, в мережу потрапили фото лицьової і тильної сторін мобільного пристрою, тому вже зараз можна ознайомитися з тим, як він буде виглядати в реальному житті.

Чітко видно, що OnePlus 6 оснащений безрамковий екраном з вирізом у верхній частині, який має невеликі розміри, але він все одно буде втручатися при перегляді відео. Крім того, прямо під дисплеєм знаходиться невеликий відступ, скопійований зовнішній вигляд цього мобільного пристрою – iPhone X. Чесно кажучи, новий «вбивця» флагманів виглядає далеко не так, як хотілося б.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо поглянути на задню кришку OnePlus 6, яка, судячи з усього, виконана зі скла з дзеркальним ефектом, то на ній можна побачити подвійну основну камеру з вертикальним розташуванням, на манер iPhone X, а також розташований прямо під нею сканер відбитків пальців. Наявність останнього там означає, що ніякого інтегрованого в дисплей дактилоскопічного модуля в мобільному пристрої немає, як раніше вважали деякі експерти.

На фотографії видно, що смартфон OnePlus 6 працює під управлінням прошивки Oxygen 5.1.0, заснованої на Android 8.1 Oreo. Мобільний пристрій оснащений 6 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної флеш-пам’яті, тобто найбільш базова модифікація. Задня кришка телефону дуже сильно нагадує таку в HTC U11 . Дзеркальний ефект сподобається далеко не всім, оскільки через нього телефон завжди буде виглядати «брудно», а ще – дуже легко вислизати з рук.

За попередніми даними, скляний корпус з’явиться в новому флагмані компанії OnePlus лише заради того, щоб забезпечити сумісність з технологією бездротової зарядки за стандартом Qi. Також відомо, що апаратною основою новинки повинен стати топовий 8-ядерний чіп Snapdragon 845, доповнений графічним прискорювачем Adreno 530 і модемом Snapdragon X20 LTE з підтримкою швидкості передачі даних в мережах четвертого покоління до 1,2 Гбіт / с.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.