Представлений перший світовий роутер з підтримкою Wi-Fi 7

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лише кілька тижнів тому Qualcomm анонсувала технології, які можна буде використовувати у Wi-Fi 7, а вже напередодні компанія H3C зробила анонс на тему.

Китайський виробник оголосив про випуск роутера Magic BE18000. Головною особливістю новинки стало те, що це перший комерційний девайс з підтримкою нового стандарту Wi-Fi 7.

Найіронічніше у всьому цьому, що сама специфікація Wi-Fi 7 буде затверджена в кращому випадку в 2023 році, а може і пізніше. Але незважаючи на це, в арсеналі H3C вже є пристрій із його підтримкою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повідомляється, що тридіапазонний роутер підтримує стандарт Wi-Fi 802.11be та частотний діапазон 6 ГГц. Пропускна спроможність новинки – до 18 443 Мбіт/с. В основу роутера ліг чотириядерний чіп Qualcomm.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.