У камері iPhone з’явиться функція, яка багаторазово покращить фото – що відомо

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
iPhone отримає перископічний зум у 2023 році. Про це повідомляє The Elec з посиланням на джерело в ланцюжку постачання. 

Apple домовляється про співпрацю із Jahwa Electronics. Вона, у свою чергу, розробить нову технологію оптичної стабілізації для камери смартфонів Apple. 

Вона застосовуватиметься в телефото модулі. Цей параметр є важливим для роботи такої технології, при сильному збільшенні зображення коливання особливо помітні. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чутки про те, що iPhone з’явиться перископічний об’єктив, ходять з початку 2020 року. Авторитетний аналітик Мінґ-Чі Куо першим згадав про цю можливість. Спочатку він говорив, що ця камера буде доступна вже iPhone 14 Pro у 2022 році, але тепер стверджує, що вона з’явиться в iPhone 15 Pro, аналогічний прогноз також зробив аналітик Джефф Пу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.