Інсайдер розкрив характеристики камер Samsung Galaxy S22 та Galaxy S22+

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетний інсайдер під ніком Ice Universe розкрив у твіттері характеристики камер майбутніх флагманських смартфонів Samsung Galaxy S22 та Galaxy S22+.

За словами інсайдера, обидва телефони отримають основну камеру на 50 Мп з розміром сенсора 1/1,57 дюйма та діафрагмою f/1,8, телеоб’єктив на 10 Мп з 1/3,94-дюймовим сенсором f/2,4 та підтримкою 3 -кратного оптичного збільшення, також надширококутний об’єктив на 12 Мп з 1/2,55-дюймовим сенсором f/2,2. Крім того, Galaxy S22/S22+ збережуть селфі-камеру на 10 Мп із сенсором 1/3,24 дюйма та діафрагмою f2/2,2.

Тепер ми також знаємо, що Samsung Galaxy S22 буде оснащений 6,06-дюймовим дисплеєм, а Galaxy S22+ – 6,55-дюймовим.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повідомляється, що масове виробництво пристроїв розпочнеться наступного місяця, а офіційний анонс відбудеться у лютому 2022 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.