Названо 3 смартфони Xiaomi 2021 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для кожної людини є свій ідеальний смартфон, комусь потрібна підтримка NFC, а комусь процесор великої потужності або якісний дисплей. У асортименті бренду Xiaomi знайдеться гаджет на будь який смак, у продукції китайського виробника вдало поєднуються функціональність, продуктивність та доступна ціна.

Xiaomi Poco X3 – гаджет для геймерів

Геймери будуть цінувати продуктивний чіп Snapdragon 732G та 6,67-дюймовий IPS-екран, який оновлюється з частотою 120 Гц. Ці показники забезпечують плавну та стабільну гру. Можливості Xiaomi Poco X3 у сфері фотозйомки також вражають, бо гаджет має головний модуль 64 Мп, широкутний фотомодуль 13 Мп, також телеоб’єктив та макродатчик (кожний 2 Мп). Скло Gorilla Glass 5 захистить дисплей.

Xiaomi Redmi 9C – бюджетний гаджет

Цей бюджетний смартфон обладнан чіпсетом Mediatek Helio G35, дисплеєм у 6,53 дюйма та батареєю великої ємності. Завдяки технології HyperEngine геймінг буде плавним, без затримок та з надійним з’єднанням.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Redmi 9C – бюджетний варіант, але все ж він обладнаний модулем NFC, завдяки цьому можливо користуватися гаджетом для оплати проїзду та покупок. Також можливо обирати колір корпусу, він може бути блакитним або сірим.

Xiaomi Redmi Note 9T – флагманський гаджет

Просунута модель має топові характеристики. Наприклад, вона обладнана процесором MediaTek Dimensity 800U (тактова частота 2,4 ГГц). Процесор дозволяє обирати режим багатозадачності, тобто дивитися якісне потокове відео, грати у ігри з великими вимогами, редагувати фото. Також принадою смартфону є флеш-пам’ять UFS 2.2, яка значно збільшує швидкість смартфона.

Деталізацію фото найкращого рівня та реалістичний вигляд об’єктів на світлинах забезпечує основна камера 48 Мп. Флагман обладнано також макрооб’єктивом 2 Мп, тож ви отримаєте дуже якісні макрофото. Якісні селфі можна зробити за допомогою фронтальної камери 13 Мп.Важливою буде і технологія розпізнавання обличчя.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.