Опубліковано відео з макетом флагманського Samsung Galaxy S22 Ultra

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До виходу нового покоління флагманів Samsung залишилося не так багато часу. Лінійка Galaxy S22, судячи з останніх витокам, дебютує вже в січні 2022 року.

На тлі цього в мережі з рясною регулярністю з’являються різні «витоку», на яких фігурують зображення і характеристики різних моделей серії.

Але зараз сталося щось інше. Відразу два інтернет-інсайдера – xleaks7 і CoverPigtou – опублікували відео з макетом-болванкою топового Samsung Galaxy S22 Ultra, передає Gizmochina. Судячи з того, як виглядає смартфон, саме він стане наступником закритою лінійки Galaxy Note.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Додає балів на користь цієї версії і той факт, що більш рання інформація від джерел підтверджувала наявність в пристрої слота під стилус S Pen.

Що ж до макета телефону, то завдяки йому ми можемо побачити, що кнопки регулювання гучності і живлення розташовані на правій стороні. Також з його допомогою стало відомо, що основна камера апарату буде виконана в Р-образній формі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.