Названі терміни виходу нових навушників і ноутбуків Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Остання презентація Apple пройшла без нових MacBook і AirPods. Однак видання Bloomberg повідомляє, що ці пристрої все одно вийдуть до кінця 2021 року. А ось нові iPad Pro і AirPods Pro опиняться на прилавках тільки в 2022 році.

Аналітик Bloomberg очікує в останні місяці 2021 року вихід оновлених MacBook Pro з більш великими дисплеями діагоналлю 14 і 16 дюймів. Це будуть перші ноутбуки з mini-LED дисплеями. Також в них може бути представлений вдосконалений процесор Apple M1X.

Pro-навушники Apple же, за інформацією аналітика, не вийдуть до наступного року. З чуток, вони отримають укорочені «ніжки» і сенсори для відстеження тренувань. У 2022 року ми побачимо і новий iPad Pro зі скляною задньою панеллю для підтримки двобічної бездротової зарядки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також за даними Bloomberg, Apple випустить MacBook Air з поліпшеним процесором Apple silicon, а ще три моделі Apple Watch.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.