Huawei nova 9: ​​деталі дизайну і докладні характеристики (ВІДЕО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Слідом за першими зображеннями HUAWEI nova 9 інсайдери опублікували ще одну серію знімків з демонстрацією що працює гаджета. Завдяки витоку підтвердилися деякі ключові характеристики пристрою, а також стали відомі особливості дизайну його фронтальній панелі.

За даними інсайдерів, смартфон під управлінням операційної системи HarmonyOS 2.0 буде представлений в двох конфігураціях пам’яті: 8/128 ГБ і 8/256 ГБ. Новинка обзаведеться дисплеєм з частотою оновлення 120 Гц, 50-мегапіксельним RYYB-датчиком основної камери, а також фронталки з роздільною здатністю 32 Мп і можливістю запису 4K-відео. Селфі-модуль HUAWEI nova 9 Pro буде представлений двома сенсорами.

У числі інших особливостей моделі відзначаються підтримка технології швидкої зарядки потужністю 100 Вт і товщина корпусу всього 7,97 мм. Імовірно на знімках представлена ​​Pro-версія апарату – базової моделі приписують 66-ватний блок живлення. Згідно з попередніми інсайдерськими звітів, HUAWEI nova 9 оснастять 6,57-дюймовим дисплеєм, в той час як nova 9 Pro отримає екран діагоналлю 6,72 дюйма.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З чуток, новинка може бути побудована на базі процесора Qualcomm Snapdragon 778 4G, але офіційного підтвердження цієї інформації поки немає. Базової моделі приписують акумулятор на 4300 мАг, а модифікації Pro – АКБ ємністю 4000 мАг. Презентація нової серії смартфонів HUAWEI відбудеться 23 вересня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.