Vivo розробила смартфон зі знімною селфі-камерою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Запропонований брендом тип селфі-модуля дозволяє зробити датчик максимально непомітним без втрати якості зйомки. Крім того, технологія передбачає можливість легкої заміни модуля без використання інструментів, що значно підвищить ремонтопридатність фірмових смартфонів.

Згідно патентної документації , мініатюрна Фронталки може бути виконана як від’єднувати модуля, який захований в корпусі смартфона. Перед зйомкою його можна висунути, зафіксувавши імовірно за допомогою магнітного кріплення. Така конструкція дозволить відмовитися від вирізів на дисплеї смартфона і складної технології розміщення подекранного датчика.

Крім того, в разі поломки досить буде встановити новий елемент, не розбираючи гаджет. Виробник також описує спеціальний механізм розблокування, який допомагає витягти модуль з корпусу апарату. Відзначається, що він оснащений власною системою лінз, але поки невідомо, чи можна буде використовувати камеру в якості автономної. Про наявність власної пам’яті, ISP та інших компонентів в складі Фронталки вендор не повідомляє.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чи працює vivo над впровадженням нової технології в комерційні пристрої, і як скоро на ринку може з’явитися смартфон з подібним модулем камери – невідомо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.