Apple все ж випустить компактний смартфон iPhone 13 mini

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на погані продажі iPhone 12 mini, компанія Apple вирішила спробувати ще раз і випустити аналогічну модель у 2021 році. Стали відомі збирачі компактного смартфона.

MacRumors пише, що тайванська компанія Pegatron залишиться головним збирачем iPhone 13 mini. Частина замовлень на дану модель також піде Foxconn.

Згідно з інформацією джерел, у новинки теж буде 5,4-дюймовий екран. Мабуть, це буде остання така модель у Apple. Повідомляється, що компанія не планує випускати iPhone 14 mini в 2022 році.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше аналітик Мінг-Чі Куо (Ming-Chi Kuo) говорив, що Apple представить в 2022 році дві 6,1-дюймових і дві 6,7-дюймових моделі.

Варто відзначити, що в 2020 році Pegatron звинуватили в експлуатації праці. Apple призупинила співпрацю з фірмою, але, як ми бачимо, вже його відновила.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.