Показали перші живі фото флагмана Huawei P50 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як ми вже неодноразово зазначали, поява максимально наближених до фінальних версій смартфонів реалістичних макетів за пару місяців до виходу новинок є стандартною в індустрії практикою.

Ці макети позбавлені електронної начинки, але вони дозволяють скласти практично фінальне враження про габарити, зовнішній вигляд, а також про розташування кнопок, камер і роз’ємів. Ресурс Slashleaks опублікував фотографії макетів смартфона Huawei P50 Pro, який повинен бути представлений в травні-червні цього року.

Попередні зображення вказували на те, що основний блок камери має овальну форму і містить два великих кола, в яких розташовані кілька датчиків зображення. Макети підтверджують, що в основній камері буде чотири датчика зображення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше повідомлялося, що серія Huawei P50 буде оснащена ексклюзивним датчиком зображення Sony IMX800, оптичний формат якого буде близький 1 дюйму. Флагманська модель Huawei P50 Pro + отримає рідинну лінзу, яка дозволить забезпечити найвищу швидкість фокусування.

Також повинен змінитися дизайн лицьової панелі – рамки екрану стануть ще менші, а фронтальна камера переміститься в центральну частину дисплея. Очікується, що Huawei P50, P50 Pro і P50 Pro + будуть оснащені однокристальними системами Kirin 9000L, Kirin 9000E і Kirin 9000 відповідно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.