Відразу три майбутніх iPad з’явилися на живих фото

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
У Twitter-акаунті блогера Сонні Діксона з’явилися кілька живих фотографій майбутніх iPad. Здається, користувачі чекали чогось іншого.

«Манекени» планшетів засновані на схемах, які отримані від китайських постачальників – такі шаблони використовуються на виробництві самих iPad, а також допомагають заздалегідь створити чохли та аксесуари до майбутніх моделей. На фото можна побачити iPad Pro з 11-ти і 12,9-дюймовими екранами. Схоже, що їх зовнішній вигляд залишиться тим же, що цілком в дусі Apple – кожен вдалий дизайн вони зазвичай експлуатують максимально довго. Але головним каменем спотикання став найменший планшет з краю, який, схоже є оболонкою iPad mini 6.

iPad 2 021
Судячи з фото, його дизайн буде в точності повторювати попередню модель – широкі рамки навколо екрану, сканер Touch ID і закруглені краї. Якщо це правда, то попередні витоку виявляться неспроможними – нагадаємо, що навіть авторитетний аналітик Мінг-Чі Куо «передрікав» шостого «Миники» збільшений дисплей і новий дизайн. Крім нього, схожі тези висували Bloomberg і MacOtacara. 

iPad 2 021

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо iPad mini 6 збереже старий дизайн – це стане найбільшим розчаруванням для всіх шанувальників форм-фактора mini. Очевидно, що Apple цілеспрямовано залишає «мініки» у вторинній ніші, висуваючи на перший план моделі Pro і Air, які вже отримали новий дизайн. На даний момент можна виділити чотири сегменти моделей «яблучних» планшетів: iPad Pro як передовий, інноваційний та найдорожчий, iPad Air – як спрощений Pro, iPad mini для шанувальників маленького формату і бюджетні iPad 10,2 ” для базових потреб або входу в екосистему. П’ята модель iPad mini вийшла в 2019 році, тоді як четверта – аж в 2015-му. Якщо Apple вирішила і далі оновлювати «Мініка» раз на чотири роки, то «шістку» в поточному році чекати не варто. iPad mini 5 працює під управлінням процесора Apple А12 Bionic, що забезпечує йому достатній запас продуктивності досі. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.