Культовий елемент Windows став окремим додатком

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Графічний редактор Paint знайомий користувачам Windows вже не один десяток років. Намір Microsoft видалити легендарний додаток зі складу ОС користувачі сприйняли негативно – і компанія пішла на компроміс. У новій інсайдерській збірці «вікон» софтмейкер показав, куди «переїде» класична програма.

Після того як оновлений Paint 3D «не злетів» в якості інструменту за замовчуванням, компанія оголосила, що додасть класичний MS Paint в Microsoft Store, щоб кожен міг завантажити його безкоштовно. При цьому в новій збірці Insider Preview Build 21354 програму можна оновлювати незалежно від операційки. Разом з базовою версією редактора в фірмовий магазин перемістилися 3D Viewer і Paint 3D.

Після установки потрібних додатків з MS Store їх ярлики з’являться в меню «Пуск» подібно сторонньому софту. Крім того, Microsoft об’єднала додаток Snipping Tool з інструментом для створення скріншотів в Windows 10 – Snip & Sketch. У новій версії операційки їх поновлення також будуть доступні в фірмовому магазині додатків.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.