З’явилися подробиці про доступні камерофони Huawei nova 13 Pro та nova 13 Ultra

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нові смартфони компанії Huawei, nova 13 Pro і nova 13 Ultra можуть отримати процесор Kirin 9010. Подробиці про доступні камерофони виробника розкрив інсайдер, повідомляє Gizmochina.

За даними джерела під ім’ям fixed focus digital, обидва смартфони встановлять флагманський чіп Kirin. Такий самий встановлений у новій серії Huawei Pura 70, яку представили в середині квітня. Крім цього пристрої отримають фірмовий фотобренд XMAGE. Також передбачається, що в девайсах покращать продуктивність та можливості обробки знімків.

Інформацію підтверджує інший інсайдер, Smart Pikachu. Він також заявив про процесор Kirin 9010. Крім цього, інсайдер заявив, що в серії nova 13 тільки стандартна модель отримає плоский екран – у решти буде трохи вигнутий дисплей. Можливо, роздільна здатність складе 1,5K. Крім цього, у смартфонах покращать фронтальну камеру — вона буде подвійною, а основна отримає телеоб’єктив із перископом. Також новинки підтримуватимуть мережі 5G, а як операційну систему встановлять HarmonyOS NEXT.

Серію Huawei nova 13, за непідтвердженими даними, можуть випустити наприкінці другого кварталу 2024 року, тобто у червні. Очікується, що вартість смартфонів починатиметься приблизно від 3000 юанів (17 000 гривень).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.