Розкрито нову інформацію про суперфлагман Samsung Galaxy S25 Ultra

Розкрито нову інформацію про суперфлагман Samsung Galaxy S25 Ultra
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інформацією про смартфон поділився мережевий аналітик під псевдонімом Sawyergalox.

За словами інсайдера, південнокорейський техногігант вирішив відмовитись від використання у флагманському смартфоні наступного покоління багатошарового акумулятора. Це дозволить суттєво заощадити на виробництві гаджета та приділити увагу важливішим компонентам.

Samsung Galaxy S25 Ultra отримає батарею на 5000 мА*год. Стільки ж, скільки й у Galaxy S23 Ultra із Galaxy S24 Ultra. Потужність зарядки підвищувати також не планується, її обмежать на рівні 45 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак, користувачі можуть розраховувати на підвищення автономності за рахунок підвищення енергоефективності нових SoC. Залежно від регіону Samsung Galaxy S25 Ultra буде комплектуватися або Exynos 2500, або Snapdraogn 8 Gen 4.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.