Якою може бути бюджетна версія AirPods Max

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple представила AirPods Max в грудні минулого року. Багато визнали їх найкращими розкішними навушниками з шумозаглушенням.

Але є нюанс. Apple просить за новинку майже 600 доларів. AirPods Max не всім по кишені. Могла б Apple зробити пристрій дешевше? Так, цілком. На сайті iMore вирішили пофантазувати на цю тему. AirPods Max коштуватимуть менше, якщо прибрати деякі деталі. iMore пропонує внести наступні зміни.

Алюміній замість нержавіючої сталі

Рама AirPods Max виконана з високоякісної нержавіючої сталі. Вона неймовірно міцна (і важка). Так, алюміній не такий витривалий. Зате він знизить ціну і вагу гаджета.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Без магнітних амбушур

AirPods Max забезпечені магнітними амбушюрами. Вони легко знімаються, чистяться, міняються місцями і багато іншого. Чи потрібно сказане в бюджетному варіанті? Ні. Решта навушники на ринку обходяться без подібної функції. Ніхто особливо не скаржиться.

Без активного шумозаглушення

Активне шумозаглушення – ANC – класна штука. Однак не кожному користувачеві вона потрібна. Навіщо за модуль переплачувати? Величезна частина аналогів AirPods Max позбавлена ​​ANC. Вони блокують зовнішні звуки пасивними способами. Наприклад – матеріалами, з яких виготовлені амбушюри. Відповідний “рецепт” для бюджетних AirPods Max.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.