Vodafone відчутно розширив свою мережу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оператор мобільного зв’язку Vodafone запустив мережу LTE 900 МГц на території Харківської території. Нагадаємо, що за минулий місяць так само компанія покращила своє покриття у ще кількох областях – у їхнє число ввійшла Кіровоградська, Сумська, Миколаївська, Чернігівська та Полтавська. 

Для прикладу, для покращення покриття було встановлено 43 базові станції з частотою 900 МГц (LTE900) по всій Харківській області, завдяки чому вдалося покрити швидкісним інтернетом понад 122 тисячі абонентів. Кіровоградська область поповнилась 45 станціями, Сумська – 25 станціями, Миколаївська – 39 станціями, Чернігівська – 38 станціями. 

Таким чином оператор запустив понад 600 базових станцій з вищевказаною частотою на територіях, де сумарно проживає понад 3 мільйони населення. До кінця цього року планується запустити мережу на цій частоті у всіх українських областях, а вже через півтора року планується забезпечити покриттям понад 90 відсотків населення. Покриття міжнародних та національних доріг планується завершити вже через чотири роки.  

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.