Розкрито дизайн конкурента Apple AirPods Pro від Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Деякий час тому в мережі з’явилися перші відомості про повноцінного конкурента Apple AirPods Pro, за створення яких відповідає Xiaomi. І ось, в мережі нарешті з’явилися зображення довгоочікуваної новинки, яка за чутками отримає назву Mi Air 2 Pro.


У китайській соціальній мережі Weibo невідомі інсайдери опублікували фотографію з зображенням меню підключення нових навушників Xiaomi, повідомило видання Gizmochina. Воно, до речі, вкрай схоже на схожу функцію в iOS, що з’являється при підключенні оригінальних AirPods і AirPods Pro.

Також варто відзначити, що китайські бездротові навушники будуть максимально точно повторювати форм-фактор джерела натхнення, в тому числі і в плані їх вакуумної конструкції. Зате що відразу ж впадає в очі, так це наявність чорної версії навушників – цим рішенням від Apple до цих пір не можуть похвалитися ні в одній з моделей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, колишні витоки стверджували, що анонс Xiaomi Mi Air 2 Pro відбудеться в найближчі тижні. Ціна новинки очікується в проміжку від 74 до 89 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.