Vodafone надає послугу, яка сподобається всім користувачам

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Український мобільний оператор Vodafone надає користувачам велику кількість послуг, і особливо це актуально зараз, у період пандемії коронавірусу COVID-19. Найважливіше – надати абонентам такі послуги, які допоможуть полегшити життя в умовах карантину. 

Для цього компанія Vodafone скооперувалася не з ким-небудь, а з самою Google, і їхня співпраця дала плід у вигляді чотирьох місяців підписки YouTube Premium, яка надається абонентам оператора за певних обставин. 

В рамках цієї акції Vodafone надає послугу “YouTube без перерв”, яка дозволяє переглядати відео на YouTube з підпискою YT Premium протягом чотирьох місяців. У випадку, якщо ви абонент Vodafone та використовуєте послугу Video PASS, в рамках якої відеосервіси не тарифікуються, “YouTube без перерв” буде підключено в автоматичному порядку. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цю акцію можна підключити від початку цього місяця до кінця вересня, після чого вона буде діяти протягом чотирьох місяців. Коли ваш період використання добігатиме кінця, на ваш номер прийде SMS з повідомленням про те, що після закінчення акційного періоду оплата за послугу буде стягуватись у звичайному режимі, як за підписку YT Premium, так і за Video PASS. 

Варто нагадати також те, що для коректної ідентифікації трафіку під час використання Video PASS варто відключати VPN, або й взагалі не використовувати їх. Користуватись варто офіційними додатками, у тому числі й офіційним мобільним клієнтом YouTube. Варто також згадати про те, що в Video PASS входять інші відео сервіси, як Megogo та Netflix, перегляд яких не буде тарифікуватись. Детальні умови послуги Video PASS є на офіційному сайті Vodafone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.