Bloomberg: у 2020 році біткоіни можуть подорожчати до $ 20 тис.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У 2020 році ціна біткоіну може досягти історичного максимуму в $ 20 тис., Йдеться в останньому звіті Bloomberg. Щоб перешкодити цьому зростанню, «щось повинно піти дуже сильно не так», вважають аналітики.

«У 2014 році курс біткоіну впав на 60%, до кінця 2016 року повернувся до максимуму 2013 року. Через 4 роки після цього і через 2 роки після падіння на 75% в 2018 році ціна біткоіну досягне рекордного рівня в $ 20 тис., якщо тенденція 2016 року збережеться », – припустили аналітики.

Вони додали, що викликана COVID-19 криза допоможе дозрівання біткоіну в якості активу. Перша причина зростання курсу криптовалюти пов’язана з падінням на фондовому і нафтовому ринку. Крім того, пандемія прискорила перехід від паперових грошей до їх цифрового аналогу, йдеться в звіті.

Третя причина пов’язана з політикою кількісного пом’якшення центральних банків усього світу. За словами аналітиків, це підштовхнуло інвесторів до пошуку альтернативних валюті активів. До них відносяться золото і біткоіни. Наприклад, фонд Grayscale купив 25% всіх створених в цьому році BTC.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.