Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі не отримають нову версію операційної системи.

Видання GizmoChina розповіло, що єдиною поки що моделлю, застарілою для встановлення Android 15, є Google Pixel 5a. Можуть розрахувати на оновлення до Android 15 користувачі моделей Pixel 6 та 6 Pro, а також Pixel 6a, Pixel 7 та Pixel 8. Оновлення отримають також доладний смартфон Pixel Fold та планшет Pixel Tablet.

При цьому слід враховувати, що серія Pixel 6 отримуватиме оновлення Android 15 тільки протягом 3 років, тоді як Pixel 8 – 7 років. До того ж, оновлення операційної системи на смартфонах Pixel 6, швидше за все, буде останнім.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На смартфони Pixel оновлення до Android 15 почне розповсюджуватись у червні 2024 року, це буде вже не тестова, а стабільна версія. А офіційний реліз цієї ОС має відбутися у вересні-жовтні 2024 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОgizmochina.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.