Galaxy S9 Plus дорожчий у виробництві, ніж Galaxy Note 8

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy S9 Plus – це дуже дорогий смартфон не тільки в продажі, але і у виробництві. Виявляється, що новий телефон дорожчий у виробництві, ніж Galaxy Note 8, хоча і не має стилуса S Pen.Що найдорожче в Samsung Galaxy S9 Plus? Самим дорогим елементом Samsung Galaxy S9 Plus є сенсорний екран, а потім процессор. Samsung Galaxy S9 і S9 Plus вже доступні в магазинах.

Хлопці з Tech Insights розібрали Samsung Galaxy S9 Plus і порахували кінцеву вартість виробництва смартфона. Вони стверджують, що виробництво смартфона коштує дорожче, ніж Galaxy Note 8.

Собівартість Samsung Galaxy S9 Plus становить 379 доларів.

Компанії Samsung новинка обходиться на 10 доларів дорожче, ніж Note 8. Samsung Galaxy S9 Plus має 6,2 “сенсорний екран і він коштує 72,50 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Потім у нас є процесор, який коштує 68 доларів. Багато грошей потрібно викласти також на компоненти камери. Рівне 48 доларів, де в Galaxy Note 8 було витрачено на рівні близько 40 доларів. Samsung Galaxy S9 Plus не є рекордсменом за собівартістю.

Найдорожчим смартфоном у виробництві є iPhone X. Його собівартість 389 доларів. Але Apple більше заробляє на цьому смартфоні, ніж корейці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.