Що зробити, якщо ви не отримуєте оновлення на ваш смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дуже багато людей можуть скаржитися на те, що не отримують оновлення на свій смартфон. Отже, сьогодні я покажу кілька способів, які ви можете спробувати, якщо ви не отримуєте оновлення. Ці методи були перевірені на власному прикладі оновлення почали надходити. Ви можете спробувати цей метод в бета або стабільній прошивці. Це не лайфхак, а лише деякі поради, якими ви можете скористатися, щоб отримувати оновлення.

Давайте почнемо:

Перевірка оновлень



Для отримання оновлення необхідно перевірити наявність оновлень. Для цього відкрийте утиліту оновлення в папці інструменти і перевірте наявність оновлень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відключення перевірки тільки за допомогою WiFi



З розвитком національного 3G покриття, багато хто з нас також використовує мобільний інтернет. Стандартні налаштовано таким чином, щоб перевіряти оновлення тільки за допомогою WiFi, тому Вам потрібно зробити наступне: 1) відкрийте утиліту оновлення, як показано вище;ь2) натисніть на 3 точки в правому верхньому кутку- автооновлення і відключити перевірку тільки за допомогою WiFi.

Очищення даних утиліти оновлення



Якщо навіть після виконання вищевказаних кроків ви не отримуєте оновлення, то спробуйте очистити дані утиліта оновлення. Для цього треба зайти в налаштуваннях -всі програми-оновлення і натиснути на очистити дані потім спробуйте перезавантажити пристрій і перевірити наявність оновлень.

Завантаження повної прошивки / скидання налаштувань

Якщо навіть після виконання цих методів, ви не отримали оновлення, то ви можете спробувати завантажити повну прошивку. Посилання для завантаження прошивок доступні на Mi Comunity в окремій секції.

Ви можете спробувати скидання налаштувань пристрою і перевірити оновлення. Таким чином Ви обов’язково повинні отримати оновлення.
 
Нічні поновлення

Нічні оновлення є тими оновленнями, які спочатку надходять випадковим користувачам і якщо вони стикаються з деякими багами, то вони повинні бути виправлені перед розсилкою оновлення на всіх користувачів. Так що наберіться терпіння, ви обов’язково отримаєте оновлення найближчим часом. Може виникнути необхідність оновити затримується через серйозні баги, або особливі розпорядження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.