Apple презентувала новий логотип Made for iPhone

FILE PHOTO: An Apple logo hangs above the entrance to the Apple store on 5th Avenue in the Manhattan borough of New York City, July 21, 2015. REUTERS/Mike Segar/File Photo
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Корпорація Apple презентувала новий логотип, який буде зображений на аксесуарах, що виготовляються різними виробниками для пристроїв компанії. Даний логотип буде міститися на всі аксесуари, вироблені сторонніми розробниками.

У 2005 році корпорація Apple представила програму під назвою Made For iPhone, яку згодом перейменували в MFi, так як аксесуари призначалися не тільки для смартфонів, але і інших мобільних пристроїв «яблучної компанії». У старій версії логотипу були зображені пристрої, до яких проводилися аксесуари: планшет iPad, музичний плеєр iPod, а також смартфон iPhone. У новій версії логотип має три варіанти, на кожному з яких був поміщений значок компанії Apple, а також прибрані іконки мобільних пристроїв, які на логотипі представлено лише їх назвами.

Всі компанії, що працюють над створенням аксесуарів для мобільного продукції Apple, зобов’язані перейти на використання нових логотипів програми MFi вже протягом трьох місяців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.