Apple офіційно змінила назву Apple ID

Час читання: < 1 хв.
Apple офіційно змінила назву Apple ID

На конференції WWDC 2024 Apple підтвердила довгоочікувану зміну – компанія перейменувала Apple ID на Apple Account, про що заздалегідь повідомляли багато інсайдерів.

Реклама

У всіх прес-релізах Apple офіційно підтверджено впровадження нової назви – Apple Account – у iOS 18, iPadOS 18, macOS Sequoia та watchOS 11.

«В оновленнях iOS 18, iPadOS 18, macOS Sequoia та watchOS 11 сервіс облікових записів Apple ID буде перейменований на Apple Account для забезпечення одноманітного входу в систему у всіх службах та пристроях Apple. Він ґрунтується на існуючих облікових даних користувачів», — йдеться на сайті Apple.

Варто відзначити, що в бета-версіях iOS 18, iPadOS 18 та macOS Sequoia все ще можна зустріти назву Apple ID, але в налаштуваннях вже висить Apple Account.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.