Тім Кук анонсував власний штучний інтелект Apple, який затьмарить решту нейромереж

Тім Кук анонсував власний штучний інтелект Apple, який затьмарить решту нейромереж
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Під час сьогоднішнього звіту про доходи та збитки за другий фінансовий квартал 2024 року генеральний директор Apple Тім Кук знову розповів про плани компанії щодо впровадження генеративного штучного інтелекту.

Зокрема, Кук заявив, що Apple має «переваги», які «виділятимуть» компанію в епоху ШІ, а всіма «цікавими подробицями» він поділиться в найближчому майбутньому. Можливо, йдеться про весняну презентацію, яка відбудеться вже у вівторок, 7 травня. Саме на цьому івенті очікуються нові планшети з чіпами M4, які стануть першими пристроями Apple з ШІ.

Ну а детальніше про всі функції ШІ та нейромережевих можливостях iPhone, iPad і Mac нам розкажуть на конференції розробників, яка стартує 10 червня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.