OnePlus 8 Pro стане найкрасивішим телефоном OnePlus

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Майже очевидно, що OnePlus почне 2020 рік поданням на виставці CES складного смартфона. В кінці року компанія, ймовірно, випустить три чергових смартфона-OnePlus 8, 8 Pro і 8 Lite.

Тепер, згідно публікації cnTechPost, Піт Лау, засновник OnePlus, офіційно підтвердив, що OnePlus 8 Pro стане найкрасивішим телефоном бренду всіх часів на заході в Пекіні.

Витоку і припущення прогнозують, що прийдешній смартфон отримає дизайн з отвором замість висувної Селфі-камери. Швидше за все, бренд буде підтримувати більш високе співвідношення екрану до корпусу завдяки дизайну дисплея з подвійним вигином.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поряд з цим в декількох публікаціях говориться, що мобільник надійде з дисплеєм QHD + AMOLED з колосальною частотою регенерації 120 Гц. На поточний момент Asus ROG Phone II є єдиним телефоном на ринку з подібною частотою.

З тильної сторони телефону, мабуть, з’явиться счетверенная камера, можливо, з основним датчиком на 60 Мп, спеціальної надширококутної лінзою, телеоб’єктивом і 3D датчиком глибини ToF. Смартфон, схоже, буде заснований на чіпсеті Snapdragon 865 від Qualcomm з підтримкою 5G на деяких ринках.

За ціною OnePlus 8 Pro, ймовірно, буде аналогічний попередній моделі 7T Pro з конфігурацією пам’яті 8/128 GB. Хоча не виключено, що компанія представить і топовий варіант на 12/512 GB.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.