Представлений дуже тонкий OLED-планшет для малювання

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Wacom представила свій перший планшет для малювання із OLED-екраном. Новинка називається Movink. Планшет виявився дуже тонким. Його товщина становить від 4 до 6,6 мм, а важить пристрій 420 г. Виробник зазначив, що новинка виявилася на 66% тоншою і на 55% легшою за Wacom One 13 Touch такого ж розміру.

Встановлено екран 13,3 дюймів виробництва Samsung із найтоншою рамкою серед усіх пристроїв Wacom. Він отримав дозвіл Full HD. У дисплея з матовим захисним покриттям немає завдяки технології OLED немає підсвічування, що дозволило уникнути витоків світла та надлишкового тепла, а також допомогло зробити планшет тонким. Екран отримав контрастність 100 000:1. Забезпечується 100% покриття DCI-P3 та 95% Adobe RGB. Час відгуку – менше 1 мс.

Для підключення до ноутбука, комп’ютера або навіть смартфона використовується USB-C роз’єм. У комплекті йде кабель із Г-подібним конектором. Є додатковий USB-C порт на випадок, якщо планшету не вистачає живлення. По обидва боки планшета розташовані кнопки, які дозволяють перемикатися між функціями.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Wacom Movink коштує 750 доларів. У комплекті йде стілус Wacom Pro Pen 3. Користувач може регулювати товщину рукоятки та центр ваги. За бажання можна купити складну підставку для планшета.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.