Xiaomi випустила кращий в світі недорогий смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільний пристрій називається Xiaomi CC9 Pro, володіючи масою дійсно корисних особливостей, які максимально широке коло користувачів знайде вкрай корисними. Так, телефон оснащений 6,47-дюймовим OLED-екраном з роздільною здатністю 2340 на 1080 пікселів (FHD +), причому такий є зігнутим з бічних сторін. У цей самий дисплей встановлений покращений сканер відбитків пальців другого покоління, який точніше і швидше розпізнає відбитки, будучи інтегрованим прямо в матрицю. Апаратної основою даного смартфона топового рівня є восьмиядерний процесор Snapdragon 730G, який на 25 – 40% швидше, ніж Snapdragon 710 в класичній моделі CC9.

Корпус мобільного пристрою виконаний із загартованого скла Corning Gorilla Glass 6, тобто з самого нового і сучасного в своєму класі, що абсолютно точно порадує всіх користувачів. Основна камера телефону володіє чотирма об’єктивами, причому така доповнена чотирма спалахами, кожна з яких виконує певні завдання. За рахунок цього, як запевняє виробник, користувач може розраховувати на вкрай якісні портерні знімки, робити які можна в умовах браку світла. Також Xiaomi CC9 Pro володіє ІЧ-портом для управління побутовою технікою і, крім того, повноцінним чіпом NFC, який дозволяє виробляти з його допомогою оплату покупок в магазинах і різного роду закладах.

Все це виявиться для покупки за скромною ціною, тому що модельний ряд CC9 завжди позиціонувався компанією-виробником в якості молодіжного і недорогого, створеного з прицілом на студентів і школярів. Очікується, що новинка в особі Xiaomi CC9 Pro буде коштувати близько $ 340, а це дуже і дуже мало за сучасними мірками. Якщо новий мобільний пристрій насправді виявиться таким доступним за ціною, він гарантовано виявиться хітом продажів серед покупців по всьому світу, тому що максимально широке коло людей захоче його собі купити, але не всі зможуть, тому що перший час новинка буде доступна лише в Китаї , а її анонс очікується вже 5 листопада.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.