Xiaomi розробила смарт-кільце з унікальною вставкою, мікрофоном і динаміком

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Розумне кільце – ідея цікава. Як показала практика Samsung, а зокрема їх Galaxy Ring, більшість функцій фітнес-браслету можна легко перемістити із зап’ястя на палець. Датчики, якими забезпечили гаджет, і за здоров’ям стежать, і смартфоном управляти дозволять, якщо водити пальцем по дисплею стало зовсім ліньки. Однак пристрій має один значний мінус – ваші пальці. Вони різні, а значить, і розмірник може не підійти. Над цією проблемою подумали дизайнери Xiaomi, і схоже вигадали, як догодити більшості користувачів і самим не розоритися на виробництві.

Реклама

Що відомо про новинку

Відповідно до знайдених документів, Xiaomi запатентувала технологію кільця, яке саме підлаштовується під розмір власника. Швидше за все, робиться це в такий спосіб – на внутрішній стороні розташовані кілька еластичних валиків, які буквально притискаються до пальця. Щоб шкіра не потіла, між ними залишили відстань для вентиляції. Таким чином, пристрій можна надіти на будь-який палець руки і не переживати, що він не підійде.

Крім того, патент Xiaomi вказує на сумісність кільця з модулями Bluetooth, Wi-Fi, а також мобільними мережами 2G, 3G, 4G LTE та 5G. Серед перелічених датчиків відзначені: чіп NFC, внутрішня пам’ять, датчики освітленості, прискорення, температури, магнітний датчик і гіроскоп. У документі також описується наявність сенсорної зони для керування та динаміка з мікрофоном для дзвінків.

Однак наявність патенту ще не означає, що пристрій неминуче надійде у продаж. Багато винаходів так і залишаються ідеями на папері або чекають, поки їх розробка стане доцільною для компаній.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоneowin.net

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ