Google Pixel 3 і Pixel 3 XL з’явилися на нових рендерах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google Pixel 3 і Pixel 3 XL вийдуть вже в наступному місяці. В останні кілька тижнів Pixel 3 XL є об’єктом безлічі витоків. Ми могли бачити не тільки фотографії нового смартфона, але навіть купити новинку на сірому ринку . На основі всієї цієї інформації Evan Blass випустив свіжі рендеринга, які показують передній дизайн смартфонів Google Pixel 3 і Pixel 3 XL.

 

Google Pixel 3 XL запропонує 6,7-дюймовий екран, тоді як менший Pixel 3 матиме 5,4-дюймовим дисплей. Очікується, що дисплей Pixel 3 матиме співвідношення сторін 18:9, а екран зі шторкою у Pixel 3 XL 19: 9.

Pixel 3 XL матиме величезну шторку в стилі iPhone X на якій буде розташований один з фронтальних динаміків і дійна камера. Нижня рамка телефону оснащена іншим фронтальним динаміком. З іншого боку, Pixel 3 має мінімальні верхню і нижню межі. Він також оснащений двома фронтальними камерами і динаміком. Передбачається, що передня подвійна камера у Pixel 3 і 3 XL буде включати в себе 8-мегапіксельний об’єктив з автоматичним фокусуванням з діафрагмою f / 1.8 і другий 8-мегапіксельний об’єктив з діафрагмою f / 2,2.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Обидва смартфони будуть працювати на базі чіпсета Snapdragon 845 з 4 ГБ оперативної пам’яті. На дані буде виділено 64 ГБ. Скло ззаду на обох смартфонах дозволить їм підтримувати бездротову зарядку Qi.

Pixel 3 і Pixel 3 XL будуть представлені 9 жовтня, в Нью-Йорку. Разом з телефонами повинні дебютувати Pixelbook 2, Pixel Buds і Home Hub.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.