Apple пояснила, звідки взялися видалені фото через баг iOS 17.5

Час читання: < 1 хв.
Apple пояснила, звідки взялися видалені фото через баг iOS 17.5

Apple пояснила причину масового збою в оновленні iOS 17.5, який відновив віддалені фотографії у користувачів. Як повідомили розробники, проблема пов’язана із пошкодженням бази даних пристрою.

Реклама

За даними Apple, файли могли залишитися на смартфоні, хоча вже були видалені з девайсу та з iCloud. Фото з пошкодженої бази даних синхронізувалися через резервну копію з помилкою, а також під час передачі знімків з одного девайса на інший. Через помилку в оновленні iOS фотографії, які залишалися весь цей час у копії, з’явилися у файловій системі, пише 9to5Mac.

Раніше один із користувачів Reddit повідомив, що його фотографії нібито з’явилися на iPad, який він продав другові. Перед цим на планшеті видалили весь вміст. У Apple назвали заяву хибною. У компанії сказали, що опція «Видалити весь вміст та налаштування» повністю позбавляється всіх даних. У такому разі старі фотографії не з’являться. Очевидно, у випадку з iPad користувач зробив щось не так. Також розробники наголосили, що проблема торкнулася невеликої кількості власників «яблучної» техніки і не всі фотографії.

Зараз читають  Комісія ЄС загрожує Apple штрафом до $50 млн на день через політику комісій в App Store

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.