WhatsApp запроваджує нову функцію, яку раніше було в Telegram

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Команда розробників WhatsApp активно працює над впровадженням системи імен користувачів у месенджері, як повідомляє Phone Arena.

Реклама

Ідея введення імен користувачів обговорюється вже досить давно, але з якихось причин реліз цього нововведення затримувався. Користувачі зможуть створити унікальне ім’я латиницею, яке стане їхнім ідентифікатором, аналогічно до того, як це реалізовано в Telegram. Це дозволить користувачам не розголошувати свій номер телефону.

За даними джерела, нововведення наразі тестується у веб-версії WhatsApp. В бета-версії з’явилася нова сторінка для додавання користувачів, на якій зазначено:

«Ваші друзі та родичі можуть зв’язатися з вами у WhatsApp, використовуючи це ім’я користувача. З метою захисту вашої конфіденційності замість номера телефону буде вказано ваше ім’я користувача».

Реклама

Також уточнюється, що якщо ви приховаєте свій номер телефону, зв’язатися з вами зможуть тільки ті, хто знає ваш юзернейм. Однак, якщо у когось є ваш номер телефону і він зберіг його у своїх контактах, він також зможе вам написати.

Очікується, що впровадження системи імен користувачів у мобільні версії WhatsApp почнеться найближчим часом.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ