Офіційно підтверджено новітній флагман середнього класу Redmi Turbo 3, який буде представлений цього місяця

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останні кілька днів компанія Redmi тизерила появу нового смартфона в Китаї. Звіти стверджували, що телефон буде називатися Redmi Note 13 Turbo, коли він з’явиться на ринку. Однак сьогодні компанія здивувала своїх шанувальників, повідомивши, що згаданий пристрій стане частиною нової серії під назвою Turbo.

Як видно на наведеному вище зображені, майбутній смартфон Redmi вийде під назвою “Redmi Note Turbo 3”. Очікується, що пристрій буде оснащений процесором Snapdragon 8s Gen 3, який є “полегшеною” версією Snapdragon 8 Gen 3.

Отже, які ж телефони увійдуть до серії Turbo? Серія Turbo позиціонується як продуктивний флагман нового покоління, спрямований на зміну ландшафту продуктивності середнього класу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тогорічний телефон під брендом Turbo, Redmi Note Turbo 12, належав до серії Note. Новий постер свідчить про те, що починаючи з цього року, телефони під брендом Tubo матимуть окрему лінійку. Що стосується серії Note, то вона буде зосереджена на наданні телефонів середнього класу для популяризації флагманських функцій серед ширшої аудиторії.

Лінійка K, яка позиціонуватиметься вище, ніж лінійка Turbo, включатиме телефони високого класу з флагманською продуктивністю та функціями. Нарешті, в нумеровану серію увійдуть телефони початкового рівня, які будуть позиціонуватися нижче лінійки Note.

Повертаючись до Redmi Turbo 3, очікується, що він дебютує цього місяця в Китаї. Цей же пристрій буде ребрендовано як Poco F6 на світовому ринку. F6 і F6 Pro, які оснащені Snapdragon 8 Gen 3, швидше за все, дебютують у травні на світовому ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.