Оновлення Realme 12 Pro додає функцію редагування фото на основі ШІ

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Realme випустила серію Realme 12 Pro ще в січні цього року з дизайном, натхненним розкішними годинниками. Сьогодні, 1 квітня, компанія запустила функцію “Усунення AIGC” для цієї серії, яка буде поступово впроваджуватися через OTA-оновлення.

Щоб скористатися цією функцією, потрібно лише перейти до “Видалення AIGC” в опції редагування та обвести об’єкт, який ви хочете видалити з зображення. Система зі штучним інтелектом автоматично розпізнає і видалить об’єкт. Realme каже, що ця функція ШІ вже почала впроваджуватися в США та Японії.

Повна форма AIGC – це Artificial Intelligence Generative Content, що означає, що ця функція використовує модель зображення для роботи. Однак компанія не повідомила жодних подробиць, наприклад, чи працює ця функція на самому пристрої, чи використовує онлайн-сервер.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Різниця полягає в тому, що телефон повинен бути підключений до інтернету, щоб використовувати цю функцію, якщо модель зображення працює на стороні сервера. Примітно, що Realme GT5 Pro вже має цю функцію AIGC.

Серія Realme 12 Pro представлена двома різними моделями – Realme 12 Pro та Realme 12 Pro Plus. Обидві моделі оснащені 6,7-дюймовою панеллю з роздільною здатністю 1080p, потрійною тильною камерою на 50 Мп, вигнутим дизайном передньої та задньої панелі, а також захистом від пилу та води за стандартом IP65. У той час як realme 12 Pro пропонує 32-мегапіксельну 2-кратну телефотокамеру, 12 Pro Plus може похвалитися 64-мегапіксельною телефотокамерою з довшим 3-кратним оптичним зумом.

Ціни на realme 12 Pro та realme 12 Pro Plus становлять близько $313 та $356 відповідно за версію з 8 ГБ + 128 ГБ пам’яті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.