Названо моделі iPhone, які найчастіше обирають користувачі, які переходять з Android

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перехід з однієї операційної системи на іншу – це завжди серйозний крок. Незважаючи на свою складність, численні повідомлення від користувачів говорять про те, що зробити такий крок ніколи не пізно. Нещодавно з’явилося дослідження, що проливає світло на моделі iPhone, яким віддають перевагу люди, що переходять з Android-пристроїв, і, навпаки, ймовірно, існує список, у якому детально описано популярні телефони Android серед тих, хто переходить з Apple.

Згідно з останніми даними, iPhone 14 і його Plus-варіант панують серед тих, хто переходить з Android, віддаючи перевагу понад 26% таких людей. За ними йдуть пристрої серії Pro, що набирають до 25% користувачів, які переходять.

Що інтригує в цьому звіті, так це відсутність ентузіазму з приводу останньої серії iPhone 15. Це може бути пов’язано з тим, що люди, які переходять з Android, раніше користувалися Android-пристроями середнього рівня, що робить оновлення достатнім. Проте, останні моделі, як і раніше, привертають помітну частку користувачів, складаючи 12%.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ця історія не обмежується iPhone 14 і його аналогами. Навіть iPhone SE і iPhone 12 стали свідками “міграції” користувачів Android у 2023 році.

Це не перший випадок відставання Android-пристроїв. Нещодавнє дослідження показало, що сім найбільш продаваних телефонів у США – це iPhone, а пристрої на базі Android посідають три нижні сходинки, переважно серед бюджетних пропозицій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.