WhatsApp додає нові функції штучного інтелекту в останньому оновленні

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Інтеграція штучного інтелекту в WhatsApp стала реальністю, оскільки компанія оголосила про нові функції, засновані на AI, які вже доступні в месенджері.

Реклама

Серед основних змін, тепер штучний інтелект доступний у 22 країнах, а кількість підтримуваних мов значно зросла, включаючи французьку, німецьку, хінді, італійську, португальську та іспанську. Розглянувши основні зміни, дізнаємося, що нового з’явилося у функціях штучного інтелекту.

Meta AI покращила функцію ‘/imagine’, яка дозволяє користувачам створювати зображення за допомогою штучного інтелекту. Зміни, запропоновані цією функцією, підвищують рівень редагування зображень або фотографій у WhatsApp, включаючи можливість:

Реклама
  • Видаляти об’єкти
  • Додавати об’єкти

Ці покращення поки що доступні лише англійською мовою, але очікується, що найближчими тижнями будуть додані й інші мови. Ще одна нова функція для створення та редагування зображень – можливість створення тематичних монтажів. Опція «Уяви себе» надає користувачам унікальний погляд на себе в різних ситуаціях, професіях та досвіді. Це своєрідне дзеркало реальності, якої ніколи не було. Щоб скористатися цією функцією, необхідно:

  1. Увійти до чату з увімкненим Meta AI
  2. Ввести «Уяви себе»
  3. Налаштувати необхідні параметри
  4. Додати параметри як переваги в основний текст

Meta AI створить зображення, що максимально відповідає вашим уподобанням, але для досягнення бажаного результату може знадобитися внесення коректив. На жаль, ця функція наразі доступна лише в Сполучених Штатах.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ