Технічний фахівець Apple заявив, що нагрівання iPhone 15 Pro є “очікуваною поведінкою”

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Можливо, Apple успішно впоралася з проблемами перегріву, які виникли під час запуску iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max, однак проблеми з температурою все ще залишаються. Багато користувачів помітили, що їхній iPhone 15 Pro Max нагрівається сильніше, ніж попередні моделі.

Деякі клієнти навіть звернулися в Apple Store, щоб перевірити свої пристрої на наявність несправностей, але всі тести, що проводяться фахівцями з iPhone, не дали жодних результатів. Коли користувачі поставили запитання про причини підвищеного нагрівання iPhone 15 Pro, технічні фахівці спокійно визнали, що всередині компанії Apple радять своїм співробітникам вважати це “очікуваною поведінкою”.

Хоча це не є серйозною проблемою, якщо порівнювати з історією сильного перегріву, яка затьмарила запуск пристрою. Але все ж викликає певне занепокоєння, коли пристрій нагрівається, не виконуючи жодних активних завдань, а просто лежить у кишені. Як уточнив аналітик Apple Мінг Чи-Куо, титан, який використовується як матеріал для корпусу, менш теплопровідний, ніж сталева рамка, яку Apple використовувала раніше в iPhone 14 Pro. Це може сприяти виникненню проблем із температурою. Незабаром Apple визнала, що в проблемах із перегріванням під час запуску винна програмна помилка в iOS 17, а також сторонні додатки, які спричиняють перевантаження і перегрівання чипа.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хоча початковий патч для вирішення проблеми з перегрівом допоміг пом’якшити проблему, у деяких користувачів вони продовжували виникати. Останнє оновлення Apple, iOS 17.3, схоже, допомогло додатково знизити проблеми з перегрівом на iPhone 15 Pro Max, але не повністю розв’язало проблему зайвого нагрівання. Також зрозуміло, що iPhone 15 Pro все ще нагрівається значно сильніше, ніж попередні моделі, навіть у режимі простою. Однак, судячи з усього, Apple працює над вирішенням цієї проблеми, хоча власники iPhone 15 Pro поки не бачать особливих результатів.

Ходять чутки, що Apple вже у 2021 році тестувала iPhone з випарними камерами. Однак треба буде побачити, чи буде Apple використовувати такий метод, який, найімовірніше, допоможе як iPhone 15 Pro, так і iPhone 14 Pro, які також страждають від проблем з температурою, особливо при інтенсивному навантаженні, наприклад, в іграх. Також є чутки, що Apple розглядає можливість використання графена як теплового рішення для iPhone 16 Pro, на додаток до нового сталевого зовнішнього покриття для акумуляторів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.