Смартфон Nokia X в працюючому стані на відео

Зовсім скоро лінійка телефонів компанії HMD Global, великої фінської корпорації, поповнився ще однією моделлю, якою стане Nokia X. Днями цей смартфон вже показали обмеженому колу осіб в Китаї, завдяки чому в мережу потрапило кілька фотографій мобільного пристрою. Втім, сьогодні інсайдери опублікували відеоролик, що дозволяє подивитися на майбутню новинку в працюючому стані.

На жаль, але опубліковане відео Nokia X не проливши ніяких подробиць на його технічне оснащення, підтвердивши лише загальні особливості. На відео чітко видно, що мобільний пристрій має металеву рамку, яка доповнена скляним корпусом. На лицьовій частині розташувався величезний витягнутий у висоту екран, у верхній частині якого знаходиться виріз, аналогічний такому як в iPhone X.

У вирізі знайшлося місце для розмовного динаміка, датчиків наближення і освітленості, а також фронтальною фотокамери. Тильна частина корпусу нового телефону HMD Global, судячи з усього, виготовлена ​​із загартованого скла. На ній знайшлося місце для подвійної основної камери з вертикальним розташуванням, причому злегка випирає з корпусу, а також сканер відбитків пальців прямо під нею.

Правий торець смартфона Nokia X може похвалитися кнопкою управління живленням і гойдалкою гучності, а лівий – порожній. Очікується, що новинка отримає 5,8-дюймовий IPS-екран із співвідношенням сторін 19:9 і здатність HD +, 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 636 і 4 ГБ оперативної пам’яті в базовій модифікації за $ 255. Більш просунутою версією телефону, яка буде продаватися за $ 285, приписують 8-ядерний чіп MediaTek Helio P60 і 6 ГБ ОЗУ.

Прямо «з коробки» на новинку буде гарантовано встановлена операційна система Android 8.1 Oreo, але в модельний ряд Android One смартфон, швидше за все, не ввійде.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.