Dynamic Island – 7 найкращих додатків для iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Замість того, щоб повністю позбутися верхнього вирізу у формі таблетки, Apple змінила його форму і назвала цю додаткову кнопку Dynamic Island (динамічний острів). Це і справді схоже на острів, що ширяє у верхній частині екрана. Він містить переконфігуровану селфі-камеру True Depth, зменшену на 31%, і датчики Face ID. Датчик наближення також був модернізований, щоб розпізнавати світло з-за екрана.

Як працює на iPhone Dynamic Island

Він взаємодіє з різними власними додатками і основними функціями iPhone, такими як розблокування Face ID, AirDrop, персональна точка доступу тощо. Він також підтримує деякі сторонні додатки. Оскільки він є тільки у двох моделей: iPhone 14 Pro і Pro Max.

Отже, розглянемо, що може Dynamic Island.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

№1. Flighty – відстеження польотів у реальному часі

Flighty дозволить вам бути в курсі всіх аспектів вашої подорожі. Його діяльність починається за три години до польоту. Він дасть змогу в режимі реального часу отримувати оновлену інформацію про статус вашого рейсу, включно з будь-якими затримками або змінами виходів на посадку.

Підтримка Live Activity від Flighty гарантує, що інформація про ваш рейс завжди буде легко доступна. Для користувачів iPhone 15, iPhone Pro і iPhone 14 Dynamic Island відображає користувацький інтерфейс Live Activity. Таким чином, ви отримуєте приголомшливий та інтуїтивно зрозумілий спосіб відстежувати хід польоту.

Ви не пропустите жодної секунди завдяки динамічно оновлюваному зворотному відліку часу до відправлення і номеру виходу на посадку. Коли у вашому рейсі відбуваються значні зміни, наприклад, невизначеність розрахункового часу прибуття, банер “Жива активність” Flighty опускається у верхній частині екрана телефона, гарантуючи, що ви в курсі та контролюєте свою подорож.

№2. Forest (Ліс)

Неймовірний застосунок для тайм-менеджменту та концентрації уваги. Це маленьке диво відображає не тільки час зворотного відліку на екрані блокування, а й динамічний острів. Таким чином, ви можете відстежувати, скільки часу у вас залишилося на завершення проекту.

Застосунок Forest дає змогу вам вирощувати дерево, концентруючись на одному завданні, наприклад на навчанні, не відволікаючись на інші застосунки на вашому пристрої.

Крім того, у нього є опція Live Activity, за її допомогою ви можете продовжувати роботу, зберігаючи при цьому зв’язок з навколишнім світом.

№3. Кроки

Стильний і простий у використанні застосунок для крокоміра та відстеження активності. Встановіть щоденну мету і спостерігайте за своїм прогресом за допомогою зручного інтерфейсу додатка, який відображає поточне тренування з часом, що минув, і кількістю кроків за допомогою функції “Живі заняття”.

№4. Схили (зимове, для лижників)

Slope пропонує детальну статистику про ваші заняття катанням на лижах або сноуборді, а також карти трас для більш ніж 200 курортів по всьому світу. За допомогою Live Activity на iOS 16 ви можете відстежувати і відображати одночасно дві статистики, такі як відстань по вертикалі, швидкість або кількість пробіжок.

Схили також чудово поєднуються з функцією iPhone Dynamic Island. Ви можете легко отримати доступ до своєї статистики, не розблоковуючи телефон. А якщо ви почнете записувати свою поїздку вниз по схилу, можете використовувати функцію “Запис і рух”, щоб відстежувати свою активність.

№5. Pestle: Органайзер рецептів

Pestle: Recipe Organizer – додаток, який перетворює будь-який веб-сайт на зручний центр рецептів. Попрощайтеся з необхідністю гортати нескінченні сторінки з інгредієнтами та інструкціями, тому що Pestle зберігає ваші рецепти і перетворює їх на прості для розуміння кроки.

Це виводить організацію рецептів на абсолютно новий рівень. Уявіть собі, що етапи вашого рецепта відображаються на красиво оформленому інтерфейсі, поки ви нарізаєте, обсмажуєте та смажите, готуючи смачну їжу.

Ви не можете завжди бути приклеєні до екрана телефону. Але нічого, Пестик прикриє ваш тил. Завдяки функції “Почати готувати” ви можете вийти з програми і при цьому відстежувати, на якому етапі ви перебуваєте. А завдяки логотипу Pestle, що відображається на Динамік Айленд, повернутися в застосунок і переглянути докладні інструкції можна одним дотиком.

№6. Потрап на острів

Приготуйтеся підняти свій ігровий досвід на новий рівень з останнім винаходом Крісса Смолки “Hit the Island”. Ця гра, розроблена виключно для Дайнамик Айленд, являє собою гру в стилі пінг-понг. Ваша місія – відбити м’яч від основи дисплея iPhone до Динамічного острова. Це дасть вам змогу набирати очки за кожне влучання. Динамічний острів реагує й анімується під час кожного удару, роблячи ваш ігровий процес ще більш захопливим. Під час гри швидкість збільшується, і ви зіткнетеся з кількома м’ячами або ракеткою, що зменшується, що додає грі новий рівень складності.

№7. Музика

Якщо ви налаштовані на аудіокнигу, подкаст або якусь захопливу музику, The Dynamic Island допоможе вам. З Audible ви можете зануритися в захопливу історію. Або дізнайтеся щось нове від улюбленого автора.

Використовувати додатки на Dynamic Island дуже просто. Виріз у формі таблетки відображає всі обкладинки альбомів, форми сигналів, тривалість виконання, заголовні треки і виконавців, необхідні для зручної навігації по вашій аудіотеці. Крім того, ви можете використовувати інтерфейс для призупинення, відтворення, пропуску або перемотування контенту – і все це, навіть не виходячи з головного екрана.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.