Інсайдери розкрили, що нові смартфони Samsung зможуть прогнозувати дії користувача

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Південнокорейське видання ETNews повідомило, що компанія Samsung працює над новою ШІ функцією для оболонки One UI. Вона доповнить існуючі розумні можливості прошивки і, як очікується, навчиться передбачати дії користувача щодо налаштування гаджета.

Реклама

Що ще відомо

Згідно з джерелом, Samsung хоче зробити так, щоб користувач взагалі не відкривав налаштування смартфона за бажання змінити будь-які параметри роботи гаджета. При цьому пристрій повинен або підкручувати потрібні повзунки самостійно в залежності від дій власника, або автоматично виводити на екран відповідний пункт меню налаштувань, коли це необхідно.

Samsung Electronics розробляє програмне забезпечення на базі штучного інтелекту, яке дозволяє використовувати смартфон, не відкриваючи меню налаштувань, повідомляє видання.

Подробиці поки невідомі, але, ймовірно, One UI в реальному часі аналізуватиме дії користувача та його звички при роботі зі смартфоном, щоб вносити зміни до налаштувань без входу до системного меню. Сама компанія таку функцію ще не анонсувала.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоetnews.com

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ