У мережі з’явилися бенчмарки iPad Mini 7

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Сьоме покоління iPad mini з’явилося на Geekbench, підтвердивши наявність 8 ГБ пам’яті та показавши, як працює 5-ядерний GPU версії чіпа A17 Pro.

Реклама

Новий iPad mini, ідентифікований у базі даних Geekbench як iPad 16,2, оснащений тим же чіпом A17 Pro, який вперше був представлений в лінійці iPhone 15 Pro минулого року. Шестиядерний чіп працює на частоті 3,78 ГГц, що відповідає версії для iPhone, але з ключовою відмінністю – п’ятиядерним GPU, тобто одним ядром менше, ніж у iPhone. Це говорить про те, що чіп A17 Pro в iPad mini 7, швидше за все, є обрізаною версією.

Результати нового iPad mini в Geekbench знаходяться в діапазоні від 2710 до 2840 балів в одноядерному режимі і від 6274 до 6982 балів у багатоядерному, що робить його трохи поступається iPhone 15 Pro за обома показниками. Для порівняння, A17 Pro в iPhone 15 Pro зазвичай набирає близько 2888 балів у одноядерних тестах та 7169 у багатоядерних.

Тим не менш, бенчмарки підтверджують, що новий iPad mini пропонує суттєвий приріст продуктивності порівняно із попередником. Шосте покоління iPad mini 2021 показало приблизні результати в одноядерних тестах – 2121 бал, а в багатоядерних – 5367.

Дані Geekbench також підтверджують, що iPad mini сьомого покоління буде оснащено 8 ГБ оперативної пам’яті. Хоча це було очікувано, оскільки саме 8 ГБ пам’яті використовується для роботи Apple Intelligence. Попереднє покоління iPad mini мало всього 4 ГБ пам’яті, тому для останнього пристрою це суттєве оновлення.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ