Apple представила нові функції для протидії шахрайству

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Apple анонсувала оновлення сервісу Apple Business Connect, який дозволить будь-якій компанії або бренду зареєструвати офіційний обліковий запис для відображення на всіх пристроях у додатках «Пошта», «Телефон», «Карти» та Wallet.

Реклама

Що ще відомо

За допомогою Business Connect компанії зможуть зареєструватися та додати свої логотипи, офіційні поштові адреси та номери телефонів. Ця інформація відображатиметься на iPhone, iPad, Mac та інших гаджетах користувачів при отриманні дзвінків або повідомлень від цих брендів. Компанії можуть зареєструватися вже сьогодні, але їх логотипи відображатимуться у клієнтів лише з релізом iOS 18.2 та macOS 15.2 наприкінці 2024 року.

У 2025 році компанії зможуть використовувати Business Caller ID, картку із зазначенням назви, логотипу та відділу на екрані вхідного виклику користувачів гаджетів Apple.

Крім того, Apple дозволить таким компаніям розміщувати кнопку Tap to Pay у країнах, де ця функція доступна. Це нововведення допоможе користувачам переконатися, що вони здійснюють платіж перевіреному підприємству.

Ще одна корисна зміна – тепер компаніям необов’язково вказувати фізичну адресу в “Картах” для реєстрації в Business Connect. Більш детальну інформацію про реєстрацію в Business Connect можна знайти на сайті Apple .

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ