Який iPhone вибрати у 2024-2025 роках: найкращі моделі для покупки

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 3 хв.

Рік у рік я переконуюсь, що ми живемо у світі маркетологів і з року в рік великі компанії дають нам уявний вибір смартфона своєї мрії. Ми можемо купити непридатний пристрій за космічні гроші, або нам штовхатимуть досконалість у прямокутному корпусі за сумою стипендії студента, що не перевищує.

Реклама

Раніше я писав статтю Топ 5 смартфонів, які варто купити у 2024 році, але сьогодні хочу загострити увагу лише на товарах компанії Apple, а саме iPhone, так як з року в рік вони вважають, що мають право дурити нас на повну, але в цій статті я хочу показати моделі, які дійсно заслуговують на увагу.

Я почну від дешевшого до більш дорогого пристрою, який, на мій погляд, має сенс розглянути для покупки.

iPhone 14

Тут все просто: гарні кольори, досить потужне на сьогоднішній день залізо, яке оновлюватиметься ще довгий час, відмінна автономність. Хто не хоче витрачати величезні гроші на яблучний смартфон відмінне рішення. iPhone 15 в топі не буде, їх варто розглянути до покупки тільки у випадку, якщо вам принципово потрібен динамічний острів, але екрани 14 і 15 моделі за роздільною здатністю і частотою оновлення однакові (120 Герц не завезли як в Pro моделі). Мінімальна версія на 128 Gb коштуватиме вам 30 тисяч.

iPhone 16

Тут складного нічого немає, його варто купувати і не паритися якщо просто хочете, щось нове і свіже і краще трохи почекати поки ціни впадуть. Свіжий дизайн, кнопка Екшн батон – мені так більше нравиця її називати, нова сенсорна клавіша для камери і класні кольори (мені дуже нравиця ультрамарин) і в цілому розташування камер один над одним мені подобається куди більше, повертаємось в часи iPhone 12, але екран так і залишається з частотою 60 герц, як то сумно. Зараз такий екземпляр вам обійдеться за трохи більше 45 тисяч на сторонньому маркеті, але де можна замовити я вже підказав) але знову ж таки повторюся краще почекати поки ціна встаканиться.

Iphone 15 Pro

І так ми вже підібралися до Pro моделей, у моєму топі буде лише звичайний Pro, тому що. я не люблю величезних пристроїв, але логіка проста: хочеш більше? бери Pro Max. Тут прокачені камери, є ультра широка камера, я користувався – дуже крута, потужний процесор (можна Resident Evil пройти останній на ньому, тільки треба його купити). Тут і екран із 120 Герц, на око різниця між iPhone з екранами 60 Герц різниця відчутна все плавно і літає прямо за кінчиками пальців. Коротше якщо потрібний Pro, то однозначно цей. За мінімальну версію потрібно викласти 50 тисяч на маркеті, за свої гроші якщо використати весь потенціал, то відбивається кожен вкладений карбованець. Тільки врахуй мій дорогий читач – зйомка на цьому смартфоні займає багато пам’яті, краще докинь ще трохи коштів і купи 256 Gb внутрішньої пам’яті та кайфуй.

Iphone 16 Pro

Скажу прямо, закреслив його не випадково. У мій ТОП він не потрапляє тому, що я не знайшов причин, заради яких його варто купити, тому що видимих ​​відмінностей ніяких і всі просто його плутати з попереднім iPhone і те, що екран трохи підріс і з’явилася нова клавіша камери, переплату за нього не виправдовує.

Дорогий обивателю, розповів тобі, все як є. Не дамо маркетологам на рівному місці заробити на звичайних трудягах. Якщо тобі сподобалася моя стаття або була корисною, то підпишись на мій Дзен. Я багато нового вам розповім про світ смартфонів та електрокарів.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ