Galaxy Z Flip 5 у новій рекламі Samsung

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

На дворі 2023 рік, і хоч би яким неймовірним це здавалося всього кілька років тому, Google рекламує свої останні телефони, троля над Apple, а Samsung… ні.

Реклама

Натомість найбільший у світі постачальник мобільних пристроїв іде на творчий ризик у своїй новітній рекламній кампанії, проводячи паралель між Galaxy Z Flip 4 і класичним лиходієм або лиходійським сюжетом із типового фільму жахів останніх років 100 або близько того.

Сюжет починається з того, що група молодих хлопців сидять на природі, втупившись у мобільники, і кажуть, що ходить чутка, що якщо один раз побачити самсунг фліп, то він уже ніколи не піде з твоєї голови.

Якщо це звучить дещо знайомо, то, ймовірно, тому що ви дивилися перший сезон рекламної серії Samsung “Приєднуйтесь до зворотного боку”, прем’єра якого відбулася близько дев’яти місяців тому. І тоді Apple була явною жертвою насмішок.

Порівняно з першим сезоном, покликаним підкреслити магнетизм сімейства мобільних телефонів Z Flip, цей другий короткометражний фільм, завантажений на YouTube напередодні майбутньої події Unpacked, набагато кінематографічніший і моторошніший, але не менш цікавий.

Звичайно, злегка кринжовеньке пояснення сюжету на самому початку нового кліпу цілком може бути навмисною пародією на популярні фільми жахів. Цим же можна пояснити деякі моменти з переграванням акторів, музичного супроводу та гумору.

На мить ока в рекламі ми навіть можемо побачити те, що явно є зовнішнім екраном Galaxy Z Flip 5. Хоча телефон показаний не повністю, а в кишені, легко побачити, що його зовнішній екран більший, ніж той, який ви отримуєте на Galaxy Z Flip 4 або Galaxy Z Flip 3.

Не те щоб це підтвердження було потрібне, враховуючи витоки та чутки. Але Flip 5 дійсно принесе більший і зручніший зовнішній екран, і ця реклама повинна розвіяти всі сумніви, які були у тих людей, які в бункері і не стежать за витоками на каналі Техно Гаррі.

Загалом, однак, це залишається оригінальним і нестандартним способом просування популярного продукту, що добре зарекомендував себе, не вдаючись до підколів конкурентів.

Буде цікаво подивитися, чи буде Samsung у такій самій манері рекламувати Galaxy Z Fold 5, Galaxy Tab S9 або Galaxy Watch 6.

Прямо зараз здається, що вся увага зосереджена на Galaxy Z Flip 5, але я все ж сподіваюся, що Samsung приділятиме увагу кожному з нових пристроїв у міру наближення до події Unpacked.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ