Геймера з найвищим рівнем заблокували у Steam

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Геймер з ніком stasik, відомий як найвищий гравець у цифровому сервісі Steam, зіткнувся з неприємною ситуацією — його обліковий запис був заблокований. Причина цього рішення залишається на момент публікації новини невідомою.

Реклама

Чому так сталося

Тепер він не може використовувати Steam для обміну та продажу скінів. Востаннє stasik стикався з подібним блокуванням 623 дні тому.

Нагадаємо, що інвентар цього гравця оцінюється у 197 226 доларів. У вересні його рівень досяг позначки 6 000, а приблизна вартість його ігор становить 35 614 тисяч доларів. Загальний ігровий час stasik складає 3294 години.

12 вересня Steam відзначив свій «день народження». Платформа святкує 21-річчя від моменту свого запуску, який відбувся 12 вересня 2003 року. Valve, яка запустила сервіс, пишається своїми досягненнями та успіхами.

8 вересня, за чотири дні до дня народження, Steam встановив новий рекорд з пікового онлайн. Вперше в історії кількість користувачів досягла 37,6 мільйона, з яких близько 12 мільйонів одночасно перебували в процесі гри.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ