Смартфони

ТОП найкращих смартфонів 2023 року за доступною ціною

Share

Портал Gizchina вибрав 5 найкращих недорогих смартфонів. Усі пристрої продаються в Росії і коштують у рази менше за флагманські моделі. Розглянемо найкращі бюджетні смартфони 2023 року.

5 місце

На п’ятому місці розташувався смартфон OnePlus Nord N20 SE . У нього дуже непогана начинка, де фігурують основна камера на 50 Мп (плюс селфі-камера на 8 Мп датчик глибина на 2 Мп), процесор MediaTek Helio G35 та відмінний IPS-екран на 6,56 дюйми. Його акумулятор має значну ємність 5000 мА·год, при цьому пристрій можна заряджати у надшвидкому режимі 33 Вт. За акцією девайс доступний за 5-7 тис. гривень.

4 місце

Четвертий рядок рейтингу дістався не найпоширенішому смартфону Doogee N50. Він опинився у списку зовсім не випадково. Потужна камера на 50 Мп у поєднанні з макрооб’єктивом дозволяють робити чудові фото, а дисплей з роздільною здатністю HD + розміром 6,52 дюйми дає чудову картинку. Швидка зарядка на 18 Вт і батарея 4200 мА год роблять цей девайс гарною альтернативою дорогим телефонам. Тим більше він коштує не більше 5 тисяч гривень. Щоправда, продається поки що лише в Китаї на майданчику AliExpress.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

3 місце

Третім у рейтингу виявився ще один бюджетний апарат Redmi 12C. Далеко не найновіший чіп MediaTek Helio G85, проте дозволяє пристрій залишатися швидким і непогано реагувати на команди користувача. Оптика тут аналогічна – основна камера на 50 Мп у тандемі з макромодулем на 2 Мп. Вони дають стабільну якість фотографій, які можна відразу розглянути на яскравому HD-екрані з діагоналлю 6,71 дюйма. За час роботи смартфона можна не переживати – акумулятор на 5000 мА·год надовго залишить його в активному стані. Ціна пристрою 5 тис. гривень.

2 місце

Друге місце рейтингу дісталося пристрою Ulefone Note 16 Pro. Почасти така оцінка дана завдяки демократичній ціні $102. Хоча начинку гаджета не можна назвати слабкою, вона майже не відрізняється від інших телефонів. Пристрій побудований на базі чіпа Unisoc Tiger T606. 50-мегапіксельна основна камера, макрооб’єктив на 2 Мп та

HD-екран на 6,52 дюйми нічим не виготовлять апарат серед конкурентів. Це ж можна сказати про акумулятор ємністю 4400 мА·ч. Проте завдяки ціні смартфон обіцяє стати хітом ринку. Поки що він реалізується лише на внутрішньому ринку Китаю.

1 місце

Рейтинг найкращих смартфонів 2023 року в бюджетному сегменті очолює модель Poco M5. Крім типової для рейтингу камери на 50 Мп, макромодуля та датчика глибини роздільною здатністю 2 Мп він має спритний чіп MediaTek Helio G95. З цим процесором девайс здатний забезпечити швидкодію в іграх та при використанні програм. У нього немає лагів під час перегляду відео високої роздільної здатності та одночасного відкриття кількох десятків вкладок у браузері. Сучасний IPS-екран з роздільною здатністю Full HD+ дарує чітку насичену картинку, а батарея на 5000 мАг дозволяє не думати про витрати енергії. Вартість влаштування 6 тис. гривень.

Кожен із зазначених смартфонів здатний виконувати типові завдання: робити непогані фото, знімати відео, працювати з додатками та забезпечувати швидкодію під час запуску сучасних ігор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Все дуже серйозно. OpenAI посилює захист конфіденційності

    В останньому матеріалі видання Vox з'явилася інформація про те, що компанія OpenAI, відома своїми розробками в галузі…

    18.05.2024

    Відомо, що Apple не розповіла про новий iPad Pro

    На початку цього року купив новий MacBook Air. Це була 13-дюймова модель початкового рівня із…

    18.05.2024

    Microsoft випустить нову консоль Xbox у 2026 році

    Інсайдер під ніком TheGhostofHope, посилаючись на кілька "надійних джерел", розповів про плани Microsoft з випуску…

    18.05.2024

    В мережу потрапили шпалери та кольори Google Pixel 9

    Телефони Google Pixel завжди мали чудові шпалери. Перші кілька поколінь дивували нас живими шпалерами, розробленими…

    18.05.2024

    Компанія Apple змінила систему охолодження на новому iPad Pro

    Канал Phone Repair Guru опублікував відео розбирання 13-дюймового планшета iPad Pro, заснованого на новітній SoC…

    18.05.2024

    Samsung Galaxy Z Fold 6 вже протестували в Geekbench

    Майбутній флагманський смартфон Samsung Galaxy Z Fold 6 засвітився у базі синтетичних тестів Geekbench 6…

    18.05.2024