ТОП найкращих смартфонів 2023 року за доступною ціною

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Портал Gizchina вибрав 5 найкращих недорогих смартфонів. Усі пристрої продаються в Росії і коштують у рази менше за флагманські моделі. Розглянемо найкращі бюджетні смартфони 2023 року.

5 місце

На п’ятому місці розташувався смартфон OnePlus Nord N20 SE . У нього дуже непогана начинка, де фігурують основна камера на 50 Мп (плюс селфі-камера на 8 Мп датчик глибина на 2 Мп), процесор MediaTek Helio G35 та відмінний IPS-екран на 6,56 дюйми. Його акумулятор має значну ємність 5000 мА·год, при цьому пристрій можна заряджати у надшвидкому режимі 33 Вт. За акцією девайс доступний за 5-7 тис. гривень.

4 місце

Четвертий рядок рейтингу дістався не найпоширенішому смартфону Doogee N50. Він опинився у списку зовсім не випадково. Потужна камера на 50 Мп у поєднанні з макрооб’єктивом дозволяють робити чудові фото, а дисплей з роздільною здатністю HD + розміром 6,52 дюйми дає чудову картинку. Швидка зарядка на 18 Вт і батарея 4200 мА год роблять цей девайс гарною альтернативою дорогим телефонам. Тим більше він коштує не більше 5 тисяч гривень. Щоправда, продається поки що лише в Китаї на майданчику AliExpress.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

3 місце

Третім у рейтингу виявився ще один бюджетний апарат Redmi 12C. Далеко не найновіший чіп MediaTek Helio G85, проте дозволяє пристрій залишатися швидким і непогано реагувати на команди користувача. Оптика тут аналогічна – основна камера на 50 Мп у тандемі з макромодулем на 2 Мп. Вони дають стабільну якість фотографій, які можна відразу розглянути на яскравому HD-екрані з діагоналлю 6,71 дюйма. За час роботи смартфона можна не переживати – акумулятор на 5000 мА·год надовго залишить його в активному стані. Ціна пристрою 5 тис. гривень.

2 місце

Друге місце рейтингу дісталося пристрою Ulefone Note 16 Pro. Почасти така оцінка дана завдяки демократичній ціні $102. Хоча начинку гаджета не можна назвати слабкою, вона майже не відрізняється від інших телефонів. Пристрій побудований на базі чіпа Unisoc Tiger T606. 50-мегапіксельна основна камера, макрооб’єктив на 2 Мп та

HD-екран на 6,52 дюйми нічим не виготовлять апарат серед конкурентів. Це ж можна сказати про акумулятор ємністю 4400 мА·ч. Проте завдяки ціні смартфон обіцяє стати хітом ринку. Поки що він реалізується лише на внутрішньому ринку Китаю.

1 місце

Рейтинг найкращих смартфонів 2023 року в бюджетному сегменті очолює модель Poco M5. Крім типової для рейтингу камери на 50 Мп, макромодуля та датчика глибини роздільною здатністю 2 Мп він має спритний чіп MediaTek Helio G95. З цим процесором девайс здатний забезпечити швидкодію в іграх та при використанні програм. У нього немає лагів під час перегляду відео високої роздільної здатності та одночасного відкриття кількох десятків вкладок у браузері. Сучасний IPS-екран з роздільною здатністю Full HD+ дарує чітку насичену картинку, а батарея на 5000 мАг дозволяє не думати про витрати енергії. Вартість влаштування 6 тис. гривень.

Кожен із зазначених смартфонів здатний виконувати типові завдання: робити непогані фото, знімати відео, працювати з додатками та забезпечувати швидкодію під час запуску сучасних ігор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.