У AnTuTu новий лідер. Він продуктивніший за всі інші смартфони

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У бенчмарку AnTuTu помічено ще не випущений і навіть не анонсований смартфон Motorola Moto X40. Він набирає набагато більше балів, ніж будь-які інші мобільні пристрої, тобто показує найвищу продуктивність.

Результат Moto X40 в AnTuTu – 1312901 бал. Попередній рекорд продуктивності – 1 266 102 бали – був у референсного смартфона MediaTek з процесором Dimensity 9200. Відомо, що в Moto X40 використовується представлений недавно чіп Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, а це означає, що він продуктивніший за конкурента від MediaTek.

Подробиці про Moto X40 вже відомі на рівні чуток. Цей смартфон отримає AMOLED-екран діагоналлю 6,67 дюйма з роздільною здатністю Full HD+, до 18 ГБ оперативної пам’яті стандарту LPDDR5x, 512-гігабайтний накопичувач, 60-мегапіксельну селфі-камеру, потрійну основну камеру (головний модуль 50 12 Мп) та акумулятор ємністю 5000 мАч з 68-ватною провідною зарядкою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До випуску готуються ще кілька моделей смартфонів на базі Snapdragon 8 Gen 2 від різних вендорів, включаючи Xiaomi, Oppo, Vivo і OnePlus, тому є ймовірність, що хтось із них “посуне” Moto X40, і новий флагман Motorola в результаті виявиться не найпродуктивнішим смартфоном.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.