Samsung почала оновлювати свої смартфони до Android 13

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Android 13 вийшла ще у середині серпня. І ось, майже через два з половиною місяці, Samsung почала відправляти відповідне оновлення на свої смартфони.

Поки що йдеться виключно про лінійку Galaxy S22 — саме вона отримала апдейт до Android 13 із встановленою поверх фірмовою оболонкою One UI 5.

Важить оновлення чимало – близько 3 ГБ. Зате воно відразу йде разом з жовтневим патчем безпеки від Google.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що цікаво, завантажити та встановити його можуть не всі користувачі. Поки що воно доступне лише в обмеженій кількості країн, у тому числі в Німеччині, Ірландії, Італії, Румунії, Великій Британії тощо.

Раніше стало відомо про те, що Galaxy S23 Ultra отримає 200 Мп камеру, але не зможе робити 50 Мп знімки, на відміну від смартфонів Xiaomi і Motorola з подібним модулем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.